Talon purkaminen

Talon purkaminen

Olet oikeassa paikassa, jos etsit rakennusten purkamisen asiantuntijaa Oulun seudulta. Pelkästään viimeisen vuosikymmenen aikana Suomen Tehopurku on purkanut satoja omakotitaloja, mökkejä ja piharakennuksia. Ja lukemattomia sitä ennen, sillä alalla olemme toimineet vuodesta 1958.

Me huolehdimme sujuvasta, kustannustehokkaasta purkamisesta. Sinulle talon purku on vaivaton ja helppo projekti.

Talon purkaminen – näin palvelumme toimii

Talon purkaminen on urakka, jonka eteen useimmat päätyvät enintään kerran elämässä. Joskus takana on oman unelmien tontin etsintäprojekti, toisinaan pitkä pohdinta remontoimisen ja uuden kodin rakentamisen välillä. Mietitkö mistä lähteä liikkeelle purkamista harkitessa? Me haluamme tehdä isolta tuntuvasta projektista sinulle vaivattoman.

  • Puramme omakotitaloja ja muita pienrakennuksia ympäri vuoden Oulun seudulla. Teemme myös yhteistyötä talotoimittajien kanssa. Muualla Suomessa teemme talojen purkuja, kun meillä on alueella laajempia urakoita – seuraa some-tiedotustamme!
  • Olemme puhelinsoiton päässä. Pirauta meille tai laita sähköpostia, niin saat asiantuntemuksemme käyttöösi. Kerromme miten talon purkaminen etenee vaiheittain, mitä velvollisuuksia sinun tulee huolehtia ja autamme prosessissa alkuun. Saat nopeasti vastaukset kysymyksiin purkuluvasta jätteiden kierrättämiseen.
  • Annamme ilmaisen purkuarvion ja kilpailukykyisen hinnan jopa ensimmäisen puhelun aikana. Varsinaista tarjousta varten tulemme käymään paikan päällä.
  • Sinun osuutesi hoituu helposti. Ennen kuin aloitamme talosi purkutyöt, sinun on hankittava purkulupa kunnalta ja suljettava vesi- ja sähköliittymät. Meiltä saat tarvittaessa opastusta. Purkulupa ja rakennuslupa kannattaa hakea samassa hakemuksessa, jos aikomus on rakentaa uusi rakennus puretun tilalle.
  • Toteutamme talon purkamisen ”avaimet käteen”-palveluna. Suunnittelemme urakan tarpeidesi mukaan ja hoidamme sen luotettavasti.  Kauttamme hoituu kaikki talosi purku-urakkaan liittyvä sisältäen tarpeen mukaan myös mm. haitta-ainekartoituksen, asbestityöt ja öljysäiliön purkamisen.
  • Sinulla on siisti tontti jopa muutamassa päivässä talon purku-urakan aloittamisesta. Viemme kaikki purkujätteet pois. Käsissäsi on siivottu, tasoitettu tontti vaivattomasti ja nopeasti.
  • Lähes 100% rakennuksestasi jatkaa kiertoa hyötykäytössä. Jätelain mukaisesti ensisijaisesti kierrätämme tai uusiokäytämme puretut rakennusmateriaalit. Toimitamme sinulle jäteasiakirjat, joista ilmenee purettujen materiaalien määrät ja loppusijoituspaikat.

Teemme myös yhteistyötä talotoimittajien kanssa.

Talojen purkua kokemuksella, kilpailukykyisesti

Kun puhutaan vastuullisesti ja tehokkaasti hoidetusta kokonaispurkupalvelusta, haluamme olla alueemme kilpailukykyisin. Pitkä historia alalla on opettanut meille toimivat käytännöt, joissa asiantunteva suunnittelu ja huolellinen purkutekniikka ovat avaintekijöitä.

Kustannustehokkuutta talon purkamiseen saadaan osaavalla henkilöstöllä, oikeilla välineillä. Meillä on nykyaikainen purkamiseen tarkoitettu erikoiskalusto lisälaitteineen, jolla työ sujuu jouhevasti ja nopeasti olosuhteista riippumatta. Raskaiden ja pölyävien materiaalien materiaalien käsittelyyn ei kannata ryhtyä lihasvoimin.

Olemme Oulun seudulla paikallinen toimija, joten jätteiden kuljetusmatkat jäävät lyhyiksi. Meillä on oma edistyksellinen käsittelyalue, joka yhdessä jätteen huolellisen lajittelun kanssa mahdollistaa purkujätteen tehokkaan hyötykäytön. Samalla kaatopaikkajätteen määrä – ja jätemaksut –  pystytään minimoimaan.

Vastuullinen purkualan toimija

Rakennusjätettä syntyy purkaessa paljon ja sen kierrätys on lakisääteisestikin merkittävä osa purku-urakkaa. Kaikki Suomen Tehopurun urakat toteutetaan lajittelevana purkuna. Purkujätteet eritellään tarkasti jo taloasi purettaessa. Siten kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön kelpaamattoman sekajätteen määrä minimoidaan.

Talon purku on suurelta osin kierrätystä. Puretut materiaalit käsitellään pääosin omalla edistyksellisellä kierrätysalueellamme tai viedään muihin virallisiin vastaanottopisteisiin. Puumateriaalit haketetaan lämpövoimaloille polttoaineeksi, betonit ja tiilet käsitellään maarakentamiseen ja raudat ja muut metallit menevät uusiokäyttöön.

Mitkä asiat vaikuttavat talon purkuhintaan? >>

Asiakkaidemme kokemuksia >>

Asiakastarina: Miten talon purkuprojekti sujui Suomen Tehopurun kanssa? >>

 

Soita tai lähetä sähköpostia meille, kun sinulla on kysymyksiä talon purkamisesta.

08 5334 085 (arkisin klo 8-17)

info@suomentehopurku.fi