Suomen Tehopurulta hoituu talon kuin talon purkaminen.

Talon purkaminen

Suomen Tehopurku hoitaa kaiken kokoisten talojen purkamisen ammattitaidolla. Talon purkuun käytämme nykyaikaisia purkukoneita ja -kalustoa. Lajittelevana purkuna suoritettava talon purku toteutetaan ”avaimet käteen” -periaatteella aina suunnittelusta toteutukseen, sisältäen myös asbestityöt sekä purkujätteiden kierrätyksen. Hoidamme purkujätteet pois tontiltanne ja toimitamme kierrätettävät materiaalit virallisiin vastaanottopisteisiin. Koska materiaalit erotellaan jo purkukohteessa, joten pystymme pitämään hinnat kilpailukykyisinä. Rakennuksen purku on asiakkaillemme nopeaa, luotettavaa ja kustannustehokasta.

Puramme kaikenlaiset rakennukset rintamamiestaloista kerrostaloihin ja suuriin öljysäiliöihin. Annamme aina ilmaisen purkuarvion kohteesta, joten ota yhteyttä ja pyydä arvio!

Omakotitalon purkaminen

Suomen Tehopurku suunnittelee purku-urakan aina vastaamaan tarpeitasi. Talon purku-urakkaan voi sisältyä pelkästään talon purkaminen tai lisäksi tontin muut rakennukset, esimerkiksi autotallit. Talon purkaminen voidaan suorittaa kokonaispurkuna tai saneerauspurkuna, jolloin rakennuksesta puretaan vain osakokonaisuuksia. Annamme aina ilmaisen, kohteeseen räätälöidyn purkuarvion.

Onko tarkoituksesi purkaa vanha omakotitalo? Suomen Tehopurulta saat ratkaisun tähän ongelmaan. Asiantuntijamme neuvovat miten purkutyöt etenevät vaiheittain. Ottamalla yhteyttä Suomen Tehopurkuun asiantuntijat neuvovat miten kokonaisuus hoidetaan ja näin varmistat, että purkaminen sujuu alusta loppuun vaivattomasti ja helposti. Purkutöiden jälkeen toimitamme asiakkaalle asiakirjat, joista ilmenee purkumateriaalien määrät ja loppusijoituspaikat.

Suomen Tehopurku on purkanut onnistuneesti vuodesta 1958.

Kauttamme hoituvat myös kaikki haitta-aine- ja asbestityöt. Huomioithan, että asbestikartoitus tulee tehdä kaikkiin ennen vuotta 1995 rakennettuihin taloihin. Asbestikartoitus pitää tehdä kaikkiin purettaviin rakennuksiin, vaikka kyseessä olisi yksittäinen huoneisto. Kartoituksen tarkoituksena on selvittää terveydelle vaarallisten aineiden olemassaolo, määrä ja sijainti.

Purkutyöt kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti

Suomen Tehopurku tekee purkutöitä kustannustehokkaasti. Tehokkuus perustuu pitkään historiaan alalla, ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä yrityksen omaan laajaan erikoispurkukalustoon lisälaitteineen.

Vanhoista rakennuksista löytyy yllättävän paljon kierrätettävää jätettä, jonka erottelu on aikaa vievää, mutta lakisääteistä. Me Suomen Teollisuuspurulla kierrätämme purkutöistä syntyvät materiaalit uusiokäyttöön omalla kierrätysalueellamme, jossa on puun, betonin, tiilen, raudan ja metallien vastaanottopiste. Edistyksellinen kierrätysalueemme varmistaa purkujätteen lähes 100%:n hyödyntämisen. Puumateriaalit haketetaan lämpövoimaloille polttoaineeksi, betonit ja tiilet maarakentamiseen sekä raudat ja metallit uusiokäyttöön. Näillä toimenpiteillä vain kierrätykseen kelpaamaton materiaali menee kaatopaikalle.

Miksi valita Suomen Tehopurku?

  1. Luotettavuus: Suomen Tehopurku on toiminut aktiivisesti vuodesta 1958.
  2. Nopeus: Nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta.
  3. Kierrätys: Käsittelemme puun, betonin, tiilen, raudan ja metallin uusiokäyttöön omalla käsittelyalueellamme.
  4. Purkuarvio: Annamme ilmaisen purkuarvion nopeasti sekä kilpailukykyisen hinnan.
  5. Avaimet käteen: Valitsemalla Suomen Tehopurun varmistat, että saat asiantuntevaa palvelua alusta loppuun saakka.

Tutustu tästä talon purkureferensseihimme!

“Talon purkaminen toteutetaan
”avaimet käteen” –periaatteella
aina suunnittelusta toteutukseen sisältäen purkujätteiden kierrätyksen.”

Purkuarviot ja tarjouspyynnöt antaa Suomen Tehopurku

Puh. 08 5334 085 arkisin klo 8-17

info@suomentehopurku.fi