Talon purkaminen

Talon purkaminen

Näin palvelumme toimii | Mitkä asiat vaikuttaa purkamisen hintaan?  | Ilmainen purkuarvio

Olet oikeassa paikassa, jos etsit rakennusten purkamisen asiantuntijaa Oulun seudulta. Pelkästään viimeisen vuosikymmenen aikana Suomen Tehopurku on purkanut satoja omakotitaloja, mökkejä ja piharakennuksia. Ja lukemattomia sitä ennen, sillä alalla olemme toimineet vuodesta 1958.

Me huolehdimme sujuvasta, kustannustehokkaasta purkamisesta. Sinulle talon purkuprojekti on vaivaton ja helppo.

Näin purkupalvelumme toimii

Talon purkaminen on urakka, jonka eteen useimmat päätyvät enintään kerran elämässä. Joskus takana on oman unelmien tontin etsintäprojekti, toisinaan pitkä pohdinta remontoimisen ja uuden kodin rakentamisen välillä. Mietitkö mistä lähteä liikkeelle purkamista harkitessa? Me haluamme tehdä isolta tuntuvasta projektista sinulle vaivattoman.

 • Puramme omakotitaloja ja muita pienrakennuksia ympäri vuoden Oulussa ja sen lähikunnissa. Teemme myös yhteistyötä talotoimittajien kanssa. Muualla Suomessa teemme omakotitalojen purkuja, kun meillä on alueella laajempia urakoita – seuraa some-tiedotustamme!
 • Olemme puhelinsoiton päässä. Pirauta meille tai laita sähköpostia, niin saat asiantuntemuksemme käyttöösi. Kerromme miten talon purkuprojekti etenee vaiheittain, mitä velvollisuuksia sinun tulee huolehtia ja autamme prosessissa alkuun. Saat nopeasti vastaukset kysymyksiin purkuluvasta jätteiden kierrättämiseen.
 • Annamme ilmaisen purkuarvion ja kilpailukykyisen hinnan jopa ensimmäisen puhelun aikana. Varsinaista tarjousta varten tulemme käymään paikan päällä.
 • Sinun osuutesi hoituu helposti. Ennen kuin aloitamme purkutyöt, sinun on hankittava purkulupa kunnalta ja suljettava vesi- ja sähköliittymät. Meiltä saat tarvittaessa opastusta. Purkulupa ja rakennuslupa kannattaa hakea samassa hakemuksessa, jos aikomus on rakentaa uusi rakennus puretun tilalle.
 • Toteutamme talon purkamisen ”avaimet käteen”-palveluna. Suunnittelemme urakan tarpeidesi mukaan ja hoidamme sen luotettavasti.  Kauttamme hoituu kaikki purku-urakkaan liittyvä sisältäen tarpeen mukaan myös mm. haitta-ainekartoituksen, asbestityöt ja öljysäiliön purkamisen.
 • Sinulla on siisti tontti jopa muutamassa päivässä urakan aloittamisesta. Viemme kaikki purkujätteet pois. Käsissäsi on siivottu, tasoitettu tontti vaivattomasti ja nopeasti.
 • Lähes 100% rakennuksestasi jatkaa kiertoa hyötykäytössä. Jätelain mukaisesti ensisijaisesti kierrätämme tai uusiokäytämme puretut rakennusmateriaalit. Toimitamme sinulle jäteasiakirjat, joista ilmenee purettujen materiaalien määrät ja loppusijoituspaikat.

Puheenvuoro asiakkaillemme

Asiakasreferenssivideo: Omakotitalotontti Oulussa

Urakoimme Oululaisella omakotitalotontilla talvella 2020-2021. Mikä oli lähtötilanne tontilla? Miten asiakas päätyi valitsemaan juuri Suomen Tehopurun yhteistyökumppaniksi? Miten Suomen Tehopurun toteuttama urakka sujui? Miltä tontti näyttää keväällä lumien sulattua?

Näihin saat vastauksen videohaastattelusta:

Asiakkaidemme palautteita

”Olimme erittäin tyytyväisiä purkutyöhön.
Koneen kuljettaja oli uskomattoman tarkka ja huolellinen.
Sotkua/melua/pölyä ei tullut juuri ollenkaan.”
– Katri, Oulu

”Itse purkutyöstä ja kokonaispalvelusta saatte täyden kympin! Talon purkamisesta tietämättömänä sain Suomen Tehopurku Oy:lta jo ensimmäisen puhelinsoiton yhteydessä kokonaiskuvan tulevasta urakasta ja sen mahdollisista ”sudenkuopista” kaupunkialueella.
– Jani

”Olimme kyllä tyytyväisiä tekemäänne purkutyöhön.
Kaivinkoneen kuski oli erittäin ammattitaitoinen ja
kaikki sujui oikein hyvin.”
– Mervi, Oulu

Mitkä asiat vaikuttavat talon purkamisen hintaan?

Meiltä saat nopeasti ilmaisen hinta-arvion talon purkamiselle. Muutaman päivän sisällä, tai jopa ensimmäisen puhelun aikana. Varsinaista tarjousta varten tulemme paikan päälle katsomaan purettavan kohteen. Siten varmistamme, että purku-urakkaan sisältyvät asiat tulee huolellisesti huomioitua jo tarjousvaiheessa.

Etukäteen on hyvä selvittää purettavasta kohteesta viisi tärkeintä purkamisen hintaan vaikuttavaa tekijää. Näillä tiedoilla pystymme antamaan sinulle mahdollisimman tarkan hinta-arvion talon purkamiselle.

 1. Rakennuksen koko on tärkein talon purkuhintaa ja urakan kestoa määrittävä tekijä.
  • rakennuksen pinta-ala neliöinä
  • kerrosten määrä
  • mahdollisen kellaritilan koko
 2. Kohteen sijainti vaikuttaa purku-urakan logistiikkaan. Sekä syntyvä purkumateriaali että kalusto vaativat kuljettamista.
  • rakennuksen osoite tai vähintään paikkakunta ja kaupunginosan/kylän nimi
 3. Pääasiallinen rakennusmateriaali.
  • puu-, tiili- vai kivirakennus
 4. Rakennusajankohta on merkityksellinen haitta-ainekartoituksen kannalta. Se on tehtävä kaikkiin ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin ennen purkutöitä. Vanhemmista rakennuksista meille riittää suuntaa antava tieto rakennusvuosikymmenestä. Jos haitta-ainekartoituksessa löydetään asbestia joistain pinnoista tai rakenteista, niiden purkaminen vaatii lisätoimenpiteitä.
  • onko talon rakennettu ennen vuotta 1994 vai sen jälkeen?
 5. Öljysäiliön puhdistaminen ja purkaminen voidaan sisällyttää purku-urakkaan.
  • onko tontilla öljysäiliö?

Kokemusta ja kilpailukykyä

Kun puhutaan vastuullisesti ja tehokkaasti hoidetusta kokonaispurkupalvelusta, haluamme olla alueemme kilpailukykyisin. Pitkä historia alalla on opettanut meille toimivat käytännöt, joissa asiantunteva suunnittelu ja huolellinen purkutekniikka ovat avaintekijöitä.

Kustannustehokkuutta talon purkamiseen saadaan osaavalla henkilöstöllä, oikeilla välineillä. Meillä on nykyaikainen purkamiseen tarkoitettu erikoiskalusto lisälaitteineen, jolla työ sujuu jouhevasti ja nopeasti olosuhteista riippumatta. Raskaiden ja pölyävien materiaalien materiaalien käsittelyyn ei kannata ryhtyä lihasvoimin.

Olemme Oulun seudulla paikallinen toimija, joten jätteiden kuljetusmatkat jäävät lyhyiksi. Meillä on oma edistyksellinen käsittelyalue, joka yhdessä jätteen huolellisen lajittelun kanssa mahdollistaa purkujätteen tehokkaan hyötykäytön. Samalla kaatopaikkajätteen määrä – ja jätemaksut –  pystytään minimoimaan.

Vastuullinen purkualan toimija

Rakennusjätettä syntyy purkaessa paljon ja sen kierrätys on lakisääteisestikin merkittävä osa purku-urakkaa. Kaikki Suomen Tehopurun urakat toteutetaan lajittelevana purkuna. Purkujätteet eritellään tarkasti jo purkaessa. Siten kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön kelpaamattoman sekajätteen määrä minimoidaan.

Puretut materiaalit käsitellään pääosin omalla edistyksellisellä kierrätysalueellamme tai viedään muihin virallisiin vastaanottopisteisiin. Puumateriaalit haketetaan lämpövoimaloille polttoaineeksi, betonit ja tiilet käsitellään maarakentamiseen ja raudat ja muut metallit menevät uusiokäyttöön.

Soita tai lähetä sähköpostia meille, kun sinulla on kysymyksiä talon purkamisesta.

08 5334 085 (arkisin klo 8-17)

info@suomentehopurku.fi

Tai jätä purkuarviopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.