Suomen Tehopurku purkaa kaikenlaiset rakennukset kuten kerrostalot, rivitalot, liikehuoneistot, koulut ja muut vastaavat rakennukset.

Rakennuksen purkaminen

Suomen Tehopurku purkaa kaikenlaiset rakennukset vuosikymmenien kokemuksella. Puramme kerrostalot, rivitalot, liikehuoneistot, koulut ja muut vastaavat rakennukset. Rakennusten purkuun käytämme nykyaikaisia purkukoneita ja -kalustoa. Rakennuksen purkaminen toteutetaan ”avaimet käteen” -periaatteella aina suunnittelusta toteutukseen. Lajittelevana purkuna suoritettava purku sisältää purkujätteiden kierrätyksen sekä tarvittaessa asbestityöt.

Hoidamme purkujätteet pois tontilta ja toimitamme kierrätettävät materiaalit virallisiin vastaanottopisteisiin. Purkutöiden jälkeen toimitamme asiakkaalle lakisääteiset asiakirjat, joista ilmenee purkumateriaalien määrät ja loppusijoituspaikat. Rakennuksen purkaminen on asiakkaillemme nopeaa, luotettavaa ja kustannustehokasta.

Annamme aina ilmaisen purkuarvion kohteesta, joten ota yhteyttä ja pyydä purkuarvio.

Erilaisten rakennusten purkaminen

Rakennuksen purkaminen on mittava toimenpide, joka vaatii suunnittelua ja kunnon työvälineet. Rakennuksen purkaminen ahtaissa olosuhteissa vaatii tekijältään erityistä osaamista. Suomen Tehopurulla on pitkä kokemus haastavien purkukohteiden toteuttamisesta. Olemme purkaneet ahtaissa ja vaikeissa kaupunkiolosuhteissa, esimerkiksi Oulun keskustan Kauppakeskus Valkean tontilta vanhat kerrostalot. Lisäksi olemme purkaneet useita muita kohteita kaupunkiympäristössä Oulussa, kuten esimerkiksi Wetterin korttelin, Kalevan entisen toimitalon sekä Kauppurienkadun ja Torikadun kulmassa sijainneen Peppersin talon.

Purkukalustomme yltää jopa 30 metrin korkeuteen, joten korkeat rakennukset saadaan purettua tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Rakennusten purku voidaan suorittaa kokonaispurkuna, jolloin rakennuksesta ei jää mitään jäljelle, tai saneerauspurkuna, jolloin rakennuksesta puretaan vain osakokonaisuus. Erikoiskalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta varmistavat, että rakennuksen purku on kaikissa olosuhteissa turvallista ja nopeaa.

Tutustu tästä rakennuksen purkureferensseihimme!

Rakennuksen purkaminen kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti

Suomen Tehopurku tekee purkutyöt kustannustehokkaasti. Tehokkuus perustuu pitkään historiaan alalla, ammattitaitoiseen henkilökuntaan, oman käsittelyalueen hyödyntämiseen sekä yrityksen omaan laajaan erikoispurkukalustoon lisälaitteineen.

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Otamme purkutöissämme aina huomioon kestävän kehityksen ja ympäristöasiat. Kierrätämme purkutöistä syntyvät materiaalit uusiokäyttöön omalla kierrätysalueellamme, jossa on puun, betonin, tiilen, raudan ja metallien vastaanottopiste. Edistyksellinen kierrätysalueemme varmistaa purkujätteen lähes 100 %:n hyödyntämisen. Puumateriaalit haketetaan lämpövoimaloille polttoaineeksi, betonit ja tiilet maarakentamiseen sekä raudat ja metallit uusiokäyttöön. Näillä toimenpiteillä ainoastaan kierrätykseen kelpaamaton materiaali menee kaatopaikalle.

Betonimurskeen hyötykäyttö rakennusten purkamisen yhteydessä

Tarvittaessa purkutöistä tulevat betonit ja tiilet voidaan murskata asiakkaan toiveesta purkutyömaalla, jolloin murskattu betoni ja tiili jäävät maanrakennusaineeksi. Lue lisää, miten betonimursketta voi hyödyntää erilaisissa projekteissa!

 

 

“Purkukalustomme yltää jopa 30 metrin korkeuteen, joten korkeat rakennukset saadaan purettua tehokkaasti ja turvallisesti.”

Purkuarviot ja tarjouspyynnöt antaa Suomen Tehopurku

Puh. 08 5334 085 arkisin klo 8-17

info@suomentehopurku.fi